floating_cheetos_fries_1
floating_cheetos_fries_3
floating_cheetos_fries_4

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag dan via onze contactpagina.

Wat kan ik doen als ik een opmerking heb over een product (Cheetos zoutjes)?

Indien u een opmerking heeft, stuur dan de verpakking met inhoud naar onderstaand adres en vermeld in een brief wat de opmerking inhoudt. Vermeld hierbij uw contactgegevens en waar en wanneer u het product gekocht heeft. Een postzegel is niet nodig.

De betreffende verpakking en inhoud kunt u sturen naar:
Consumentenservice
Antwoordnummer 2460
3600VB MAARSSEN

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze Consumenten Service via ons gratis telefoonnummer 0800-7377426 (Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur)

Ik heb een productidee, waar kan ik dit kwijt?

Wij stellen het zeer op prijs indien u nieuwe (product)ideeën met ons wilt delen. Wij voeren echter een beleid dat wij spontane ideeën van buiten het bedrijf niet kunnen accepteren. Dit om zo misverstanden te voorkomen indien wij een vergelijkbaar idee zouden willen ontwikkelen of al aan het uitwerken zijn. In overeenstemming met dat beleid, hopen we dat u begrijpt dat we uw idee dan ook niet kunnen overwegen. Wij zullen het idee dan ook niet opslaan in onze systemen.

Hoe kan ik Cheetos benaderen met een verzoek tot sponsoring?

We krijgen zeer veel sponsoraanvragen binnen die niet voldoen aan de voorwaarden waaraan een aanvraag tot sponsoring moet voldoen. Sponsoraanvragen van financiële aard zullen niet in behandeling worden genomen. Productsponsoring is in bepaalde gevallen wel mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid van (specifiek) product. Een productsponsorverzoek dient nauw aan te sluiten op ons Performance with Purpose beleid en moet overeenkomen met het Europees convenant dat wij ondertekend hebben, waarin wij ons verplichten geen reclame te maken en/of sponsoractiviteiten te ontplooien gericht op kinderen onder de 12 jaar. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden waaraan een sponsorverzoek moet voldoen op www.pepsico.nl. Helaas voldoen feestjes niet aan de voorwaarden waaraan een aanvraag tot sponsoring moet voldoen.

Ik ben op zoek naar promotieartikelen zoals pennen, stickers, winkelwagenmuntjes e.d.

Helaas moeten wij u meedelen dat wij niet in het bezit zijn van dergelijke promotieartikelen.

Kan ik een lijst krijgen waarop de allergenen vermeld staan die ieder Cheetos product bevat?

Graag willen we u een op maat gemaakt advies geven, bel daarom gratis naar Consumenten Service 0800-7377426.

Is het mogelijk een van jullie fabrieken te bezoeken?

Nee, wij hebben zeer strenge hygiëneregels en binnen dat kader is het helaas niet mogelijk een bezoek aan onze fabriek te brengen.

Kan ik een lijst krijgen van supermarkten die een specifiek product verkopen?

Wij leveren onze producten niet direct aan supermarkten, maar aan hun hoofdkantoor. Wij hebben er dus geen zicht op bij welke supermarkt het product uiteindelijk in de schappen komt. Als supermarkten bij u in de buurt een specifiek product niet in het assortiment hebben, kunt u hen vragen of zij dit product voor u kunnen of willen bestellen.

Oooops, Chester wil je graag zijn site laten zien,maar daar moet je wel 16 jaar of ouder voor zijn !
Geef daarom je geboortedatum in.
Submit